Mjällby borta 28/5

Lördagen den 28 maj är det dags för revansch mot Mjällby på Strandvallen. Passa på och åk med KFFSU på årets kortaste bortaresa! Förra året fyllde vi fem bussar i egen regi och totalt var vi drygt 1 000 rödvita på plats. Det ska vi bräcka i år! På Sydostkurvan har vi gungat och sjungit fram laget till nya höjder under denna vår. Låt oss ta med den fina inramningen till Strandvallen. Bortamatchen är ett perfekt tillfälle för er som brukar hänga på Sydostkurvan eller sittplats men aldrig följt med på resa att göra det första gången. I bussarna är det rödvit kamratskap med supportrar från tonåren till 70+. Att åka ensam är inga problem. Man får nya vänner på bussen. Häng på!

  • Här är vad som gäller:
  • Färdmedel: Buss
  • Avresa: Lördag den 28/5 klockan kl. 11.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
  • Ankomst Strandvallen: Ca 14.15
  • Matchstart: Kl. 15.00
  • Beräknad hemkomst: Ca kl. 19.30
  • Pris: 200:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 250:-

Vi rekommenderar alla att köpa biljetter till Bortastå i förväg på https://maif.ebiljett.nu/

Bokar dig gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18. Alternativt skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande. Notera att denna resa görs direkt till Hällevik och Strandvallen, dvs det blir inget stop för pubsamling. Vi bokar buss efter buss i takt med att anmälningarna inkommer, men vänta inte för länge. Boka dig redan idag för att bli garanterad plats!

Alla till Strandvallen!

Comments are closed.