INFORMATION OM PUB J.A

Tidigare idag nåddes vi av Kalmar FF med det tråkiga beskedet att alkoholtillståndet för Pub Johan Akinder fortfarande är under behandling och ännu inte blivit godkänt. Anledningen till den långa handläggningstiden är oklar, men varken vi i KFFSU eller Kalmar FF hade räknat med detta.

Puben kommer vara öppen i teknisk bemärkning, men det kommer således inte serveras något starkare än folköl i samband med premiärmatchen. Vi hoppas såklart ändå på bra uppslutning inne i själva lokalen och att så många som möjligt är på plats i samband med öppning och att uppvärmningen börjar.

En rejäl missräkning, med tanke på hur vi marknadsfört premiären, men det är bara att acceptera och utgå ifrån att Pub Johan Akinder är öppen så som det är tänkt det tills matchen mot Degerfors 17 April

Vi låter oss inte nedslås .

Up the reds!

//KFFSU

Comments are closed.