Pubsamling inför Kalmar FF – Malmö FF

På söndag är vi så framme vid säsongens allra sista hemmamatch. I och med segern i Örebro senast har KFF fortfarande chansen att nå europaplats efter en fantastisk säsong.

Det väntas storpublik till Guldfågeln Arena, så har du ännu inte säkrat din biljett är det hög tid! Det förtjänar inte minst legendaren Emin Nouri som ska tackas av i sin sista hemmamatch efter en enastående karriär.

Inför matchen på söndag är det också dags för årets sista pubsamling på hemmaplan. I vanlig ordning ses vi alla på O’Learys, som dagen till ära har ett extra erbjudande för alla medlemmar i Supporterunionen. Mellan klockan 14 och 15.30 serveras en Falcon eller Somersby 40cl för 39:- och en supporterburgare för 99:-. Övriga tider gäller ordinarie medlemspriser. 

Samla ihop styrkorna och slut upp inför sista hemmamatchen och hylla Emin Nouri!

Vi ses på O’Learys och Guldfågeln Arena!

Comments are closed.