Nästa resa: Häcken 30/10

Två tuffa smällar på våra två senaste bortaresor, men nu är det hög tid att ladda om för en ny vecka!

På onsdag möter vi Varberg hemma och i samband med detta ska Viktor Elm tackas av. Han och laget förtjänar en full Sydostkurva!

På lördag är det sedan dags för en ny bortaresa när vi möter Häcken på Hisingen, och då är det tid att vi på nytt kraftsamlar. Mot Mjällby var uppslutningen fantastisk, mot Djurgården var det helt okej med folk på bortastå, men resandet från Kamar allt annat än bra.

I veckan är det löning för de allra flesta, och med ett Kalmar FF som spelar fantastisk fotboll bör vi på en lördag få iväg ett rejält följe. Vi hoppas att alla ni som var på Strandvallen också gör vad som står i er makt för att följa med till Göteborg på lördag. Kan vi vara fem-sex bussar till Mjällby ska vi kunna fylla åtminstone en på en löningslördag till Hisingen!

Här är vad som gäller på lördag:

Färdmedel: Buss
Avresa: Lördagen den 30/10 klockan kl. 10.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Göteborg: Ca 14.30 för pubsamling (vi återkommer var). Vidare till Bravida Arena ca 16.30.
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 00:15
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 350:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande (undantaget givetvis om du blir sjuk eller har förkylningssymptom då du självklart stannar hemma).

Samla ihop styrkorna och boka in er!

FRAMÅT, KALMAR!

Comments are closed.