Nästa resa: Alla till Strandvallen!

Allting är som vanligt, Kalmar bara vinner! KFFSU vill tacka alla som tog sig till Guldfågeln Arena igår och bidrog till en grym stämning på hela arenan. Nu blickar vi fram mot nästa match som är Mjällby AIF på Strandvallen den 17/10.

Med ett segertåg som inte tycks gå att stoppa, en bortaresa som med våra mått mätt är alldeles runt knuten och en svag doft av Europa, så hoppas vi givetvis på ett följe som heter duga ner till Listerlandet. Vi kommer att ställa fram så många bussar som behövs för att alla ska kunna åka med och förväntar oss att alla gör sitt yttersta för att ansluta, och prata med vänner och bekanta för att vi ska kunna få till årets med råge största bortafölje. Det förtjänar Kalmar FF!

Här är vad som gäller för resan till Hällevik:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 17/10 klockan kl. 11.45 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Strandvallen: Ca 14.00-14.15. Direkt till arenan, ingen pubsamling på denna resa.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 19.30
Pris: 150:- för medlemmar i Supporterunionen (går fortfarande att bli medlem för 2021). Icke medlem betalar 200:-.
Matchbiljett ingår ej, men köps via länken här med start i morgon tisdag kl. 10.00.

Bokar dig till resan gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande (undantaget givetvis om du blir sjuk eller har förkylningssymptom då du självklart stannar hemma).

Europaspel – med KFF!
Alla till Strandvallen!

Comments are closed.