I Kalmar FF föds hjältar

Att bröderna Elm kommer ha en stor del i den moderna historien om Kalmar FF är något som alla FF-supportrar kan skriva under på.

Brödernas betydelse både på och utanför planen är såklart enorm och det finns många exempel på det.

Från Supporterunionens håll vill vi rikta blickarna mot vår lagkapten, Viktor Elm. Den sista av bröderna som fortfarande bär våra färger på planen.

Viktor har för en stund sedan meddelat att detta blir hans sista säsong som spelare i vårt älskade Kalmar FF.

Viktor har betytt enormt mycket för vår förening allt sedan han kom hit första gången 2006. Under hans tid som spelare har han fått vara med och skapa den mest framgångsrika tiden som föreningen upplevt under sin 110-åriga historia. Han var en del av laget som vann Svenska Cupen 2007 och SM-guld 2008. Efter en framgångsrik tid i Holland tog kärleken till Kalmar och Kalmar FF honom tillbaka till oss 2015 och för detta vill vi säga tack.

Du har varit en enastående företrädare för vår förening och ditt ledarskap har varit föredöme på planen. Med dig har vi haft en Kapten med stort K. Aldrig kommer vi glömma glöden i din blick, dina nickar, dina frisparkar och din passion för föreningen.

Vi önskar att vi fick vara där med dig när du gör dina sista matcher men ibland blir det inte alltid som man vill att det ska bli.

I Kalmar FF föds hjältar och du Viktor är en av dessa hjältar.

Comments are closed.