Intervju med Viktor Tell

Jacob Råberg har lämnat över kaptensbindeln, Viktor Tell är ny ordförande i KFFSU

elmnr6

Hur kommer det sig att du kände dig manad att axla rollen som ordförande?

Jag har sedan barnsben varit ett stort KFF-fan och i princip sett varenda hemmamatch sedan jag var 5 år. Nu var det dags att ta nästa steg och jobba med supporterkulturen i Kalmar.

Hur har första tiden som ordförande varit?

Väldigt roligt! Vi är en ny styrelse i KFFSU men alla trivs med uppgiften. Vi är ett riktigt bra gäng som alla brinner för Kalmar FF.

Är det mer eller mindre jobb än du hade förväntat dig?

Kändes på förväg som att det var ett stort lass att dra, men det är inget jag tänker på nu. Vi har uppdelat på olika ansvarsområden och alla gör sitt jobb! Bara härligt att få göra så mycket som har med Kalmar FF att göra.

Säsongen närmar sig, hur ser du på supporteråret 2015?

Vi har de senaste åren gått framåt och det siktar vi på i år igen. Mer folk till hemmastå! Mer tifon! Ännu bättre stämning på GFA! Jag tror det kommer bli ett bra år för alla rödvita supportrar!

Vilka är de viktigaste supporterfrågorna i år?

Det viktigaste är att alla sluter upp på hemmastå för att hjälpa KFF till poäng i varje match! Tillsammans är vi starka och vi kan ordna ett härligt tryck på GFA!

Vi möter HIF i premiären på GFA, hur tänker du kring den dagen?

Vi har en supportersamling på officiella supporterpuben Olearys kl 12.00. Hoppas att alla kommer dit! Sedan går det bussar ut till GFA. Vi stöttar laget under uppvärmningen och när matchen börjar är det fullt ös i 90 min! Påskafton, Kalmar FF, allsvensk premiär, alla till hemmastå, tre poäng mot skåningarna. Kan det bli bättre?

Senast man såg tre bröder Elm i KFF så blev det guld, hur går det i år?

Det är helt fantastiskt med hela brödratrion i KFF igen. Såg en intressant statistik, alla matcher vi startat med tre Elm har vi ett poängsnitt på 2,5 poäng per match. Håller det i sig ser det vasst ut!

Bra där Viktor, nu kör vi!

VI ÄR KALMAR!

Comments are closed.