Ny återförsäljare av medlemsskap samt info om säsongskort

Vi märker av ett ökat tryck efter medlemsskap i Kalmar FF Supporterunion, därför har vi i dagarna gjort klart med ett nytt försäljningsställe för våra medlemskort. Numera kan ni även inhandla era medlemskort på Kalmar FF:s kansli.

I samma veva som ni köper era medlemskort vill vi rekommendera er till att även bli medlemmar i Kalmar FF för att på så sätt få tillträde till exempelvis årsmöten, medlemspub och en rad andra medlemsförmånar. Vill ni dessutom vara säkra på att ha er plats på Sektion F bör även ett säsongskort inhandlas.

Säsongskortet, som kostar 2200 kronor, ger dig en säkrad plats på supportrarnas Sektion F utan att du behöver tänka på att köpa biljett till varje match, det räcker att ha ditt säsongskort (samt medlemskort i KFFSU) med dig. Om man känner att 2200 kronor är lite väl mycket att lägga ut på en och samma gång finns det även möjlighet till att delbetala ditt säsongskort – information om hur ni går till väga finns att läsa här.

Comments are closed.