Kraftsamling till Smålandsderbyt 24/9


Inför det stundande Smålandsderbyt mot Öster den 24/9, kraftsamlar KFFSU och Kalmar FF för att tillsammans anordna en supporterresa. Det senaste mötet slutade med en övertygande 3-1 vinst, där vi verkligen visade vilka som är Smålands stolthet, både på gräset och från läktarplats. Den 24/9 ser vi till att det förblir så.

Detta kommer utan tvekan bli årets bortaresa. Vi vill därför se till att så många som möjligt bokar in sig, då Smålandsderbyn inte är så vanliga på grund av Östers ovilja att hänga kvar i Allsvenskan de senaste åren.

Till denna match kommer vi erbjuda en paketlösning för 250kr. I priset erhåller du:

–          Bussresa till Växjö

–         Garanterad matchbiljett till Kalmarsektionen

–          Chans till att vinna ett KFF-kit, med bland annat en signerad matchtröja.

Avreseplats blir Guldfågeln Arena och vi erbjuder två olika tidpunkter för avgång:

–          14.45 för de som vill samlas på vår officiella pub Sports i Växjö.

–          16.45 för de som vill åka direkt till Myresjöhus Arena.

För att underlätta för både Er och oss, kommer ni att kunna betala resan på tre olika sätt:

–          Kontantbetalning på KFFs kansli, öppettider vardagar 8-12,13-16. Där får ni ett kvitto för betald resa som ni sedan tar med er till bussen.

–          Internetbetalning till KFFSU:s bankgironummer 683-6258. Märk betalningen med ditt namn, telefonnummer och vilken tid du vill åka. När betalning är gjord får ni ett bekräftelse-SMS som ni visar upp på bussen.

–          Kontantbetalning under hemmamatcherna mot HBK och Gefle. Representanter från KFFSU kommer finnas utanför ”Wall of fame” i det sydöstra hörnet på första våningen. Även här får ni ett värdebevis som ni visar upp på bussen.

Ni som redan har anmält er till resan via resor@supporterunionen.se kan enklast mejla oss igen, ange vilken tid ni vilka åka, samt betala på valfritt sätt.

Sista anmälningsdag är fredagen den 20 september.

Den officiella puben i Växjö kommer som sagt bli Sports, på Sandgärdsgatan 6-8 inne i centrum. Vi hälsar alla KFF-supportrar välkomna dit, även de som på annat sätt tar sig till Växjö.

Comments are closed.