Cupmatch mot Brage

Kalmar FF Supporterunion informerar inför söndagens cupmatch mot IK Brage

På söndag 10/3 15:00 är det dags för nästa match i Svenska Cupen då IK Brage gästar oss på Gasten. KFFSU kommer självklart närvara både på läktaren och vid kringarrangemangen.

Självklart siktar vi på att ge vårat lag ett bra verbalt stöd från läktarplats. Därför uppmanas alla aktiva supportrar att samlas i mitten av ståplatsläkaren innan avspark. För att göra det extra tydligt vart vi står så kommer en stor Kalmar FF flagga vaja där.

Under matchen är alla hjärtligt välkomna att besöka KFFSU:s kringarrangemang där vi kommer sälja kaffe, fika och korv. Vi erbjuder även möjlighet att lösa medlemskap i KFFSU och att boka plats i bussen till den allsvenska premiären mot Syrianska .

Alltid Kalmar!

Comments are closed.