Bli medlem i Supporterunionen 2022!

Vilket fotbollsår vi fick 2021! Efter två ångestfyllda lindansar-år som räddats via kval blev årets säsong något helt annorlunda. Rydströms Revolution kastade omkull allt och vi fick se en fantastisk fotboll som knappast någon kunde föreställa sig skulle vara på plats, på så pass kort tid.

Tabellpositionen blev till slut 6:a, men med rejäl mersmak, och vi kan knappt bärga oss till den 6:e januari när första träningen drar igång ute på Gasten.

Supportermässigt blev året 2021 året då vi äntligen fick återvända till våra arenor efter en och en halv säsongs frånvaro under pandemin. Vi hade fortsatt bra uppslutning på Sydostkurvan och samlade under resan till Mjällby ihop vårt största bortafölje på 8 år.

KFFSU vill passa på att tacka er alla för ert fantastiska stöd till Kalmar FF under året som gått! Vi hoppas naturligtvis att ni vill bli medlemmar i Supporterunionen under 2022, i så fall är det bara några knapptryck bort via följande länk:

https://apply.cardskipper.se/jsk

Mot ett strålande rödvitt 2022! Vi ses på läktarna!
Gott slut och gott nytt år!

Styrelsen
Supporterunionen

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Bli medlem i Supporterunionen 2022!

Pubsamling inför Kalmar FF – Malmö FF

På söndag är vi så framme vid säsongens allra sista hemmamatch. I och med segern i Örebro senast har KFF fortfarande chansen att nå europaplats efter en fantastisk säsong.

Det väntas storpublik till Guldfågeln Arena, så har du ännu inte säkrat din biljett är det hög tid! Det förtjänar inte minst legendaren Emin Nouri som ska tackas av i sin sista hemmamatch efter en enastående karriär.

Inför matchen på söndag är det också dags för årets sista pubsamling på hemmaplan. I vanlig ordning ses vi alla på O’Learys, som dagen till ära har ett extra erbjudande för alla medlemmar i Supporterunionen. Mellan klockan 14 och 15.30 serveras en Falcon eller Somersby 40cl för 39:- och en supporterburgare för 99:-. Övriga tider gäller ordinarie medlemspriser. 

Samla ihop styrkorna och slut upp inför sista hemmamatchen och hylla Emin Nouri!

Vi ses på O’Learys och Guldfågeln Arena!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Pubsamling inför Kalmar FF – Malmö FF

Årets sista resa: Hammarby 4/12

En helt enastående rödvit säsong lider mot sitt slut och med tre omgångar kvar har vi fortfarande chans att nå den där Europaplatsen som vi bara drömt om.

Vägen går genom en måndag i Örebro, Malmö i årets sista hemmamatch och så finalen i Stockholm den 4/12. Med ett förhatligt landslagsuppehåll framför oss kan detta vara fint att sätta blicken på.

Som ni alla vet råder obligatorisk närvaro på årets sista match, och biljetterna till bortastå på Tele2 har redan börjat gå åt. Givetvis anordnar Supporterunionen resa och vi tror och hoppas på enastående uppslutning.

Här är förutsättningarna:

Färdmedel: Buss
Avresa: Lördagen den 4/12 klockan kl. 06.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Stockholm: Ca 11.30-12.00 för pubsamling (Copperfields, Sankt Eriksgatan 36). Vidare till Tele 2 Arena ca 13.45-14.00.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.00
Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 400:-.
Matchbiljett ingår ej, men går att köpa här.

Bokar dig gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Samla ihop alla styrkor för en sista strid. Kalmar FF förtjänas att hyllas i årets sista match.

ALLA till Stockholm!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Årets sista resa: Hammarby 4/12

Pubsamling inför Kalmar FF – IFK Norrköping

I morgon söndag möter Kalmar FF IFK Norrköping i årets näst sista hemmamatch. Det är också matchen då vi hyllar en av föreningens bästa spelare genom tiderna – Rasmus Elm.

Inför matchen ses vi alla på O’Learys från klockan 13.00 och laddar upp gemensamt med mat och dryck! Som alltid har du som medlem i Supporterunionen kanonerbjudanden, som du hittar i Cardskipper-appen.

Väl framme vid matchstart klockan 17.30 ser vi till att göra ännu en helgjuten insats på läktaren för att bära fram laget till tre nya poäng. Hyllningen av Rasmus sker i halvtid, så se till att stanna kvar på din plats i pausen.

Vi ses på O’Learys och på Guldfågeln Arena!

Framåt, Kalmar!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Pubsamling inför Kalmar FF – IFK Norrköping

Nästa resa: Häcken 30/10

Två tuffa smällar på våra två senaste bortaresor, men nu är det hög tid att ladda om för en ny vecka!

På onsdag möter vi Varberg hemma och i samband med detta ska Viktor Elm tackas av. Han och laget förtjänar en full Sydostkurva!

På lördag är det sedan dags för en ny bortaresa när vi möter Häcken på Hisingen, och då är det tid att vi på nytt kraftsamlar. Mot Mjällby var uppslutningen fantastisk, mot Djurgården var det helt okej med folk på bortastå, men resandet från Kamar allt annat än bra.

I veckan är det löning för de allra flesta, och med ett Kalmar FF som spelar fantastisk fotboll bör vi på en lördag få iväg ett rejält följe. Vi hoppas att alla ni som var på Strandvallen också gör vad som står i er makt för att följa med till Göteborg på lördag. Kan vi vara fem-sex bussar till Mjällby ska vi kunna fylla åtminstone en på en löningslördag till Hisingen!

Här är vad som gäller på lördag:

Färdmedel: Buss
Avresa: Lördagen den 30/10 klockan kl. 10.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Göteborg: Ca 14.30 för pubsamling (vi återkommer var). Vidare till Bravida Arena ca 16.30.
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 00:15
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 350:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande (undantaget givetvis om du blir sjuk eller har förkylningssymptom då du självklart stannar hemma).

Samla ihop styrkorna och boka in er!

FRAMÅT, KALMAR!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Nästa resa: Häcken 30/10