Rapport från årsmötet

För en vecka sedan höll Supporterunionen årsmöte för 2021. I år hölls årsmötet digitalt via Zoom och samlade ett 30-tal medlemmar. Förutom att höra styrelsens rapport från föregående år, blev det också möjlighet för diskussion bland medlemmarna.

Medlemmarna röstade också fram 2021 års styrelse, som blev som följer:

Ordförande: Joakim Persson (omval)
Sekreterare: John Averhäll (omval)
Kassör: Oskar Axelsson (omval)
Ledamöter: Fredrik Göransson (omval), Peter Söderling (omval), Martin Ilg (omval) och Martin Karlbom (omval).

Styrelsen tackade också av Karl Holst för hans tid i styrelsen, och önskar honom lycka till i hans nya uppdrag hos Kalmar FF.

KFFSU vill tacka alla som deltog under kvällen och vi hoppas att vi snart ses igen, gärna digitalt, men inte minst också fysiskt på våra arenor!

Mötesprotokollet i sin helhet med verksamhetsberättelse och ekonomirapport finns att läsa här.

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Rapport från årsmötet

Stötta Kalmar FF i målswishen!

I morgon är det så äntligen dags för den allsvenska premiären 2021 för vårt älskade Kalmar FF. Tyvärr får vi supportrar stå vid sidan ett tag till, och stötta KFF på de sätt vi kan.

Ifjol samlade vi in dryga 70 000:- till föreningen i #SwishaFörMål. Konceptet fortsätter i år, den här gången i föreningens egen regi genom Målswishen, och vi ska givetvis hjälpa till på ett minst lika bra sätt i år.

Signa upp dig på denna länk så får du information till din e-post efter varje match om vad du ska swisha.

Mot ett strålande rödvitt 2021! Framåt, Kalmar!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Stötta Kalmar FF i målswishen!

Påminnelse om årsmöte 7/4

Den 17/3 kallade vi våra medlemmar till årsmöte via vår medlemsapp Cardskipper. I år hålls vårt årsmöte digitalt via Zoom den 7/4 kl. 19.00.

Har du ännu inte blivit medlem i Supporterunionen för 2021 blir du det på ett par minuter här.

Efter att du blivit medlem kan du enkelt anmäla dig för årsmötet i Cardskipper-appen. Vi skickar därefter ut en länk för mötet till samtliga anmälda någon dag innan årsmötet.

Varmt välkomna!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Påminnelse om årsmöte 7/4

Över 70 000:- insamlade i #SwishaFörMål

Supporterunionen är glada och stolta över att kunna sammanfatta kampanjen #SwishaFörMål som genomfördes under den gångna säsongen. Uppmaningen till våra medlemmar och alla supportrar var att swisha 50:- (eller valfritt bidrag) för varje mål som Kalmar FF gjorde under säsongen. Efter 30 omgångar plus kvalspel kan vi konstatera att den totala insamlade summan blev 70 227:-.

Under mellandagarna överräcktes checken till Kalmar FF:s klubbchef Markus Rosenlund.

Supporterunionen är mycket tacksamma till alla som bidragit till insamlingen och stöttat vår förening under en tuff tid. Stort tack!

Inför kampanjen utlovade vi en tävling, där alla som swishade minst 50:- per mål i samtliga omgångar, deltog i utlottning av säsongskort + bortakort för säsongen 2021. Bland alla som bidragit fanns det 17 stycken som kvalificerade sig för utlottningen, och bland dessa har lotten fallit på Ivo Nils Stahmer som blir den lyckliga vinnaren. Stort grattis! KFFSU kontaktar dig för utdelandet av vinsten.

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Över 70 000:- insamlade i #SwishaFörMål

I Kalmar FF föds hjältar

Att bröderna Elm kommer ha en stor del i den moderna historien om Kalmar FF är något som alla FF-supportrar kan skriva under på.

Brödernas betydelse både på och utanför planen är såklart enorm och det finns många exempel på det.

Från Supporterunionens håll vill vi rikta blickarna mot vår lagkapten, Viktor Elm. Den sista av bröderna som fortfarande bär våra färger på planen.

Viktor har för en stund sedan meddelat att detta blir hans sista säsong som spelare i vårt älskade Kalmar FF.

Viktor har betytt enormt mycket för vår förening allt sedan han kom hit första gången 2006. Under hans tid som spelare har han fått vara med och skapa den mest framgångsrika tiden som föreningen upplevt under sin 110-åriga historia. Han var en del av laget som vann Svenska Cupen 2007 och SM-guld 2008. Efter en framgångsrik tid i Holland tog kärleken till Kalmar och Kalmar FF honom tillbaka till oss 2015 och för detta vill vi säga tack.

Du har varit en enastående företrädare för vår förening och ditt ledarskap har varit föredöme på planen. Med dig har vi haft en Kapten med stort K. Aldrig kommer vi glömma glöden i din blick, dina nickar, dina frisparkar och din passion för föreningen.

Vi önskar att vi fick vara där med dig när du gör dina sista matcher men ibland blir det inte alltid som man vill att det ska bli.

I Kalmar FF föds hjältar och du Viktor är en av dessa hjältar.

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för I Kalmar FF föds hjältar