Pubsamling inför den Allsvenska premiären mot MFF

Helgen närmar sig med stormsteg. Efter månader av, snö, is, kyla och regn är det största vårtecknet här – ALLSVENSK PREMIÄR. Solen skiner förhoppningsvis på Larmtorget och på O´learys Kalmar som öppnar sina dörrar för premiärstinna FF-supportrar från kl 13 på söndag.
I vanlig ordning är det rabatterade priser på mat och dryck för medlemmar i KFFSU som du finner i Cardskipper-appen. (reservation för enstaka korrigeringar kan förekomma, komplett prislista för 2022 spikas innan nästa hemmamatch mot Varberg)

Premiär brukar locka mycket folk och det är gott om exilare ute på vägarna med destination Kalmar, så det finns förutsättningar för en riktigt trevlig tillställning.
Vi siktar på att fylla lokalen med glädje, galenskap, upptåg och sång!

Kl: 16:30 när GFA öppnar ser vi gärna att så många som möjligt är på plats för att avsluta samlingen på Pub Johan Akinder bakom Sydostkurvan och samtidigt ge spelarna lite pepp under uppvärmningen. Precis som tidigare är det ett medlemskrav i KFFSU för att komma in på Puben. Har du inte fixat ditt medlemskap ännu är det ett utmärkt tillfälle att ordna det lagom till premiären. Pub J.A, som varit stängd sen hösten 2019 kommer genomgå en successiv uppfräschning under säsongen.

Vi ses på O´learys
Framåt Kalmar!

/KFFSU