Pubsamling inför BK Häcken hemma 12/7

Väntan är över, arenorna öppnas! Bortsett de 8 åskådarna per match från i våras är det nu äntligen dags för publiken att välkomnas tillbaka till Guldfågeln Arena.

Och med lättade restriktioner har vi också möjlighet att välkomna till den första riktiga pubsamlingen sedan hösten 2019!

Självklart ses vi på O’Learys och samlingen startar från klockan 15.00. Bord går att boka inomhus, på uteserveringen råder först till kvarn. 

På menyn finns bland annat en supporterburgare ink. öl för 159:-, men givetvis mycket annat också. Observera att du måste kunna visa upp giltigt medlemskap i Supporterunionen för att ta del av våra supporterpriser. 

Matchstart är klockan 19.00 och insläpp på arenan från klockan 18.00. Tänk på att vara på plats i god tid! Ett annat tips för dig som har säsongskort till Sydostkurvan är att komma gemensamt till arenan med de du vill ha bredvid dig, då du får din anvisade plats vid insläppet.

Vi är övertygade om att alla är taggade till tänderna över att få gå på fotboll igen och hoppas att alla stämmer upp och sjunger från hjärtat i 90 minuter. Äntligen!

Up the reds!

Framåt, Kalmar!